Hur hittar man inspiration till badrummet? Ett badrum kan vara oerhört svårmöblerat och det kan vara svårt att få till den där mysiga känslan som många eftersträvar. I den här artikeln kommer vi ge några bra tips på hur man kan tänka och göra för att få till sitt badrum som man vill ha det. Det finns lika många stilar i ett badrum som det finns människor, och därför kommer vi titta på några olika varianter, förhoppningsvis hittar du ny inspiration, så läs vidare!

Välja stil

För det första bör du fundera på vilken stil du vill ha i badrummet. Ska det vara en lyxig och modern känsla med inredning av det senaste snittet? Då kanske färger som svart, vitt och grått kan passa. Dessutom kan det ge rätt känsla med stilrena och avskalade möbler. Om du inte känner att den moderna stilen är något för dig kanske den lantliga kan vara att föredra? Då är det mer gammaldags inredning som gäller, det var får till och med gärna vara lite slitet på ett snyggt sätt. I den lantliga badrummet passar det bra med trämöbler och mycket vita nyanser. En annan variant när det gäller badrum är att ta inspiration från karribien. Då är det kulörta, starka färger som gäller och gärna något inslag från suftvärlden, varför inte ställa in en surfingbräda i badrummet? Det kan ge en riktigt härlig känsla och är ett udda inslag som sticker ut.

Skapa en härlig känsla

Hur skapar man då en härlig känsla i sitt badrum? Först och främst handlar det om att ha rätt inredning i sitt badrum. Hos www.inr.se hittar du det mesta du kan behöva när det gäller badrumsinredning. Se till att planera ditt badrum noggrant och välj möbler och inredning som följer den stil du har valt att satsa på. Blir det för spretigt är det risk att badrummet ger ett oroligt och slarvligt intryck, det skapar sällan särskilt mycket trivsel.

Satsa på detaljerna

Något som många glömmer bort generellt när det gäller inredning är hur viktiga detaljerna är. En enda liten detalj i ett rum kan förändra hela känslan i rummet. När det gäller badrum är det trevligt att till exempel jobba med växter. Det ger badrummet en mer ”levande” känsla som är svår att uppnå enbart med hjälp av inredning. Andra roliga och trevliga inslag kan vara musik, ljud och doft.

Lycka till med inredningen av ditt badrum!